Recital de Muzică Populară la Inaugurarea Proiectului de Dezvoltare a Infrastructurii Turistice din Baia de Fier

by visitbf visitbf

Cu ocazia Inaugurării proiectului de Dezvoltarea a Infrastructurii Turistice și de Agrement din stațiunea Baia de Fier, realizat prin POR 2014-2020 cu fonduri de la Uniunea Europeană, sâmbătă 9 decembrie, la ora 15, pe scena amplasată la intrarea în Peștera Muierilor va avea loc un recital de muzică populară în care își vor da concursul MIRELA MĂNESCU, NICOLETA VOICA ȘI MARIANA IONESCU CĂPITĂNESCU.
Recitalul a fost prevăzut în capitolul de promovare a obiectivului investițional mai sus amintit. Cu această ocazie vă invităm să vizitați cele două zone adiacente Peșterii Muierilor-cea de la intrare și cea de la ieșire pentru a vedea ce s-a realizat în cadrul proiectului amintit-amfiteatru, bordeie pentru meșteșugari, parc dendrologic, piste de biciclete, alei pietonale, zone de relaxare, bike stop-uri, pistă de mountainbike samd.
Vă așteptăm!

S-ar putea sa-ti mai placa

Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta de utilizare posibila. Apasand butonul "Accepta" sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre.
Conditii de Confidentialitate | Termeni si conditii | Politica de fisiere cookies Accepta