Via Ferrata – Hamace

by florin

21 de trasee la Baia de Fier

Povestea a început așa: în premieră națională, în 2018 a fost amenajată o zonă permanentă de hamace suspendate la Baia de Fier. De atunci, sute de tineri au venit la Baia de Fier pentru a se relaxa.

”Hamacele la înălțime” în Cartea Recodurilor!

Organizatorii își doresc să le ofere iubitorilor de aventură și relaxare contexte sociale și sportive inedite, culminând cu ancorarea hamacelor la înălțime. Acum, „Hamace la înălțime” a ajuns cunoscut în lumea toată!

Traseele de via ferrata din Cheile Galbenului, Baia de Fier, județul Gorj sunt un proiect al Clubului Montan White Wolf. Din amenajarea traseelor au rezultat 21 variante posibile de ascensiune, de diferite lungimi si dificultăți. Sursa-www.via-ferrata.ro/baia-de-fier

Hamacele la înălțime au intrat în Cartea Recordurilor! Suspendați la 200 de metri, ama­torii de senzații tari au ocazia să admire frumusețile de nedescris ale zonei Baia de Fier din Gorj și să se relaxeze într-un mod absolut unic în România. „Hamace la înălțime” a ajuns în Cartea Recordurilor! Este un eveniment al Clubului Alpin Român în parteneriat cu Clubul White Wolf Baia de Fier.

S-ar putea sa-ti mai placa

Acest site utilizeaza cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta de utilizare posibila. Apasand butonul "Accepta" sunteti de acord cu termenii si conditiile noastre.
Conditii de Confidentialitate | Termeni si conditii | Politica de fisiere cookies Accepta